Στο johnnyjo.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
×
Menu

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Α. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική εντός 2-3 εργάσιμων ημερών με δωρεάν μεταφορικά για αγορές μεγαλύτερες των 150 . Εάν ο πελάτης επιλέξει η αποστολή να γίνει με αντικαταβολή τότε χρεώνεται με έξοδα 2 ευρώ επιπλέον της αξίας πώλησης του προϊόντος.

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική εντός 2-4 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα αποστολής είναι 15 ευρώ. Με αντικαταβολή ο πελάτης χρεώνεται συν 5 ευρώ. (Αποστολή + Αντικαταβολή = 20 ευρώ). Επίσης ο πελάτης διαθέτει την δυνατότητα να επιλέξει απλή αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα μέσω του συστήματος μας. Για αγορές άνω των 150 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν*  

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ - Ελληνικά Ταχυδρομεία. Για αγορές άνω των 150 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 150 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι:

Ευρώπη:

  • REGISTERED: 15.00 € εντός 5-8 εργάσιμων ημερών
  • SIMPLE: 6.00 € εντός 5-8 εργάσιμων ημερών

International:

  • REGISTERED: 20.00 € εντός 8-10 εργάσιμων ημερών
  • SIMPLE: 10.00 € εντός 8-10 εργάσιμων ημερών