Στο johnnyjo.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
×
Menu

Λίγα λόγια για εμάς

Πρίν απο 35 χρόνια περίπου...

μια παρέα νέων τότε παιδιών αποφασίζει να ασχοληθεί με την μόδα. Ωραίες εποχές δημιουργικές γεμάτες περιπέτεια και ξεγνοιασιά. Πρωτοπόροι τότε στο νεανικό γυναικείο ρούχο με προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα. Ξεκίνημα απο το MARKET Τσακάλοφ 42 στο Κολωνάκι, το πρώτο κατάστημα με επωνυμία Johnny Jo. Το 1983 ιδρύεται για πρώτη φορά μια μικρή Βιοτεχνία με σκοπό την κάθετη παραγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά ποιοτικών ρούχων, χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων, απ’ευθείας στην κατανάλωση.

Τα χρόνια περνούν οι εποχές αλλάζουν οι προτεραιότητες μεταβάλονται η κατανάλωση έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, όλα εξελίσονται και προχωρούν. Εμείς παραμείναμε στις αρχές μας: μοντέρνο νεανικό ρούχο, ποιοτική ραφή, με τις καλύτερες πρώτες ύλες, με συνεχή ενημέρωση και πρωτοτυπία στα σχέδια. Τα τμήματα σχεδιάσεως και ποιοτικού ελέγχου στην βιοτεχνία μας είναι τα πλέον ανεπτυγμένα και ενισχυμένα με νέους ανθρώπους στο πνέυμα της εποχής και των νεώτερων απαιτήσεων.

Tριάντα πέντε χρόνια στον χώρο της ένδυσης δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και προσπαθούμε και είμαστε μπροστά στο νεανικό γυναικείο ρούχο. Το ξεχωριστό στύλ των Johnny Jo διαφέρει, τα σχέδια αναδεικνύουν την κομψότητα και θηλυκότητα χωρίς να αφήνουν την ποιότητα σε δεύτερη μοίρα.

Τα καταστήματα μας προμηθεύονται τακτικότατα με νέα σχέδια που δημιουργούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις απο νέους και νέες με γνώσεις και μεράκι. Η σταθερή πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσε την θέση που μας ανήκει στον χώρο της ένδυσης ποιοτικά και όχι ποσοτικά.

Σήμερα, συνεχίζουμε τον δρόμο μας δίνοντας μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των καιρών. Το διαδίκτυο παίζει πρωτεύουσα ρόλο στην ζωή μας και στην δουλειά μας. Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργείται από εμάς για τις ανάγκες της πελατείας μας. Όλα τα νέα μας σχέδια εμφανίζονται στην σελίδα μας στο Facebook και θα μπορούν να αγοραστούν από το e-shop της εταιρίας μας. Ο εκσυγχρονισμός και η εφαρμογή του είναι σε προτεραιότητα χωρίς να υψώνονται τοίχοι μεταξύ μας και στην σχέση μας. Εμείς ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε εσάς χάριν της δικής σας αγάπης και προχωράμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για το μέλλον.