Στο johnnyjo.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
×
Menu

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Διατηρείτε το δικαίωμα αλλαγής του/των προϊόντος/ων με άλλο μέγεθος, χρώμα ή άλλο προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις:

Προϋποθέσεις επιστροφής :

  1. Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια), απαραίτητων εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

  2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του.

  3. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (Απόδειξη Λιανικής κλπ).

  4. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται απο όλες τις αρχικές σημάνσεις της εταιρείας Johnny Jo. Εαν οι σημάνσεις δεν περιλαμβάνονται δεν γίνεται δεκτή η αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος και σας αποστέλλεται πίσω με δική σας χρέωση. Τονίζεται ότι για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό, κολάν και κορμάκια.  

    *Οι παραπάνω χρεώσεις επιστροφής και επαναποστολής ισχύουν μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Εάν το ελάττωμα του προϊόντος οφείλεται στην Εταιρεία, τότε το κόστος της νέας αποστολής του προϊόντος είναι δωρεάν. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση επιστροφής παραγγελθέντος προϊόντος, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε προηγουμένως στο τηλέφωνο 210 88 43 789.

Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Στην περίπτωση που το/τα προϊόν/ντα που επιστρέφετε έχουν μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να υπολογίσετε η αλλαγή του/των προιόν/ντων να είναι ίση ή μεγαλύτερη της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων.

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα αλλαγής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (2108843789) ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.

Κατόπιν επικοινωνίας με εμάς, αποστέλλετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Μόλις παραληφθεί απο την εταιρεία μας θα υποβληθεί σε εξέταση για τυχόν χρήση του προϊόντος ή ελάττωμα που οφείλετε σε υπαιτιότητα του πελάτη και κατόπιν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποδοχή της αλλαγής. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τις προϋποθέσεις καλής χρήσης της εταιρείας θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που μας είχατε δηλώσει κατά την αγορά του και θα επωμισθείτε το κόστος μεταφοράς.  

Εαν το ελάττωμα οφείλετε σε λάθος της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αντικαταστήσουμε το προϊόν σας (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα) ή να προβούμε στην αλλαγή του με κάποιο άλλο προϊόν κατόπιν συνεννοήσεως.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΧΩΡΕΣ Ε.Ε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής για Ελλάδα (3,5€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (3,5€), επιβαρύνουν εσάς. Για χώρες Ε.Ε. τα έξοδα επιστροφής είναι (15€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (15€).

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΧΩΡΕΣ Ε.Ε.

Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος με υπαιτιότητα της εταιρείας, τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος, επιβαρύνουν την εταιρεία. 

Σημείωση:

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες του “JOHNNY JO” υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:  

JOHNNY JO

Ε.ΡΑΔΙΤΣΑ-ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Λαχανά 94-96

11363, Άνω Κυψέλη, Αθήνα

Τel: 210 8843789
Fax: 210 8828561